marți, 14 aprilie 2015

Secretele creierului și undele cerebrale


Știm încă destul de puține despre creierul uman. Cea mai mare parte a materiei cenușii din interiorul lui nu este folosită. Se estimează că omul obișnuit folosește cam 5% din capacitatea creierului, în timp ce un geniu se apropie de 10%…

Oare de ce am fi capabili daca am folosi 50% din potentialul mental? Dar daca am folosi creierul în totalitate?

De o bună vreme, cercetătorii se apleacă tot mai mult asupra cercetării creierului uman, rezultatele fiind încurajatoare.

În această emisiune vă invit să descoperiți o parte dintre secretele lui.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


4 comentarii:

Unknown spunea...

Noi credem ca sim atit de multe..... dar in realitate nu stim aproape nimic..

Anonim spunea...

Cred că marile corporaţii care ne alimentează cu chimicale au deja o nouă temă de cercetare. Să continuie intoxicarea populaţiei, deşi prognozele arată că asta va duce într-un final la o criză a forţei de muncă, ori să promoveze aparate care în câteva săptămâni, cu un cost redus, ar putea vindeca boli considerate nevindecabile? E nevoie de roboţei, aşa că, probabil, vor lansa un aparat care să vindece una-două boli, nu mai multe, ca să meargă în continuare şi piaţa medicamentelor. Sper, în scenariul meu sf, ca una dintre bolile alese de ei să fie autismul.

Unknown spunea...

Corpul nostru e precum o masinarie perfecta, insa daca nu ii dam ce are nevoie apar si bolile care in mare parte ar putea fi vindecate in primul rind printr-o alimentatie sanatoasa, schimbarea modului de gindire si individuarea unor factori vazuti dar mai ales nevazuti.Cind ne doare capul credem ca o aspirina rezolva problema, o rezolva pe moment insa daca nu descoperim cauza durerea va reaparea.Oricum sint multe de spus si de invatat la un capitol asa de complex.

Zob Gheorghe spunea...

Ideea articolului nu este în acord cu un principiu biologic: funcţia creează organul şiorganulnefolosit dispare.

Aştept contraargumente.